J ♥ R - vigsel och fest

 

J ♥ R - porträtt ll

 

J ♥ R - porträtt l

 
Vi fotograferade porträtten i parken nedanför slottet i Tyresö vilket är en väldigt fin plats som ni ser på bilderna! 

Ytterligare en före och efterbild

 
Här har ni ytterligare en före och efterbild. Denna tog Madde på mig vid Penningby slott! Jag har gjort den ljusare, lagt till mer kontrast, dragit ner skuggorna lite och tagit fram färgerna en aning. Precis som min standardredigering haha! 

J ♥ R - förberedelser ll


Jag vid Penningby Slott

 
Tänkte bjuda på dessa härliga höstbilder för att liva upp novemberrusket lite! 

J ♥ R - förberedelser l

 
Här kommer äntligen bilderna från Jasmine och hennes Rs stora dag i augusti. Första gången vi träffades så klickade vi direkt, och under bröllopsdagen så var det som att jag fick umgås med mina vänner. Jag är så tacksam att jag fick föreviga er stora dag ❤️

D ♥ D - vigsel och fest


S ♥ M - vigsel och fest

 

Snart är äventyret över

 
Inte varje dag man tar en selfie och försöker vara en koala haha! Nu har vi bara en och en halv dag kvar här i Australien, tiden har verkligen gått extremt snabbt. Jag skulle kunna stanna tre veckor till utan problem, men jag börjar ändå känna mig redo att åka hem! Jag längtar tills jag kan börja visa er bilderna, men det kanske dröjer lite eftersom första veckan när jag kommer hem är fullt uppbokad! Ha en underbar lördag, kram! ❤️

D ♥ D - porträtt inomhus

 
När två gamla friidrottare gifter sig är det bara passande att fotografera i en friidrottsarena (brudens gamla träningslokal) 🙂

Dåligt och bra ljus

 Ljuset är något som jag som fotograf tänker väldigt mycket. Jag vill ha det bästa tänkbara ljuset i mina bilder för att slippa göra så mycket efterarbete med redigeringen. Därför tänkte jag visa er hur stor skillnad det blir med dåligt jämfört med bra ljus. Bilderna är fotograferade vid samma tillfälle och redigerade på samma sätt. 
 
På bilderna sitter jag på samma plats, men kameran är placerad på olika platser. På bilden ovan är fönstret placerat till snett till höger bakom mig, vilket gör att bilden blir väldigt mörk. 
Om vi däremot tittar på denna bild så är fönstret placerat mitt emot mig och kameran står med "ryggen" mot fönstret. 
 
Visst är det häftigt hur stor skillnad bra ljus kan göra? 

Favoriter från USA

 
Sommaren 2008 spenderade jag fem veckor i USA som barnflicka till en familj som jag fortfarande umgås med ibland! Vi besökte bla New York, Virginia och Kalifornien. 
 
Mamman till barnen jag tog hand om tyckte att vi var lika. Hon hette Brittney haha, sjukt att jag fortfarande kommer igåg det! 

S ♥ M - golden hour porträtt

 

Madde vid Penningby Slott

 
 

Här kommer ett livstecken!

 
Hej! Vi har precis kommit tillbaka till Melbourne från Sydney. Jag har som ni märker försökt släppa bloggen helt under semestern och bara njuta! Jag lovar att jag har massor av bilder att visa när jag kommer tillbaka!
Kram och tack att ni fortsätter titta in här ❤️

S ♥ M - porträtt

 

S ♥ M - first look


D ♥ D - porträtt utomhus

 

Favoriter från Prag

 
Prag 2014 var min första kompisresa. Det var jag och Madde som åkte och spenderade nästan en vecka i en av mina favoritstäder. Vi traskade nog runt hela staden under våra dagar där haha! 
 
 
Prag är en stad jag definitivt vill besöka igen! 

Gravidfotografering


Familjefotografering


Favoriter från Ryssland

 
Vi åkte till Ryssland i oktober/november 2009 för att en av mina absolut äldsta vänner (vi har känt varandra sedan hon föddes tre månader efter mig haha) skulle skriva sitt gymnasiearbete om hjälpsändningar till ett barnhem i Ryssland. Vi stannade först till i Vyborg inna vi åkte vidare till Sankt Petersburg. I staden Gatchina nesökte vi barnhemmet. Vi avslutade resan med ett besök på Vinterpalatset, en av mina topp 10 häftigaste upplevelser i livet! 
 
 

RSS 2.0