Saharabollar™

 
Lovade ju för någon vecka sedan att visa receptet på Saharabollarna. Ursprungsreceptet har jag fått av Madde, men arraksaromen har jag själv lagt till! :) 
 
10 färska, urkärnade dadlar
1 tsk kokosolja
Kakao efter smak
1/2 dl havregryn
1/2 krm vaniljpulver
Arraksarom efter smak
 Kokosflingor till garnering
 
Värm dadlarna och kokosoljan i en kastrull på medelhög värme. Rör om ofta. När dadlarna har smält så kör smeten i en matberedare. Blanda med resten av ingredienserna. Rulla till små bollar och tillsist rulla dem i kokosflingorna. 
 
Jag testade med pepparmintarom också, men det blev inte en lika stor hit som arrakssmaken! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0