Lördagen...

 
Gårdagen började riktigt bra. Åkte med Tessie till Veddige och träffade hennes supertrevliga familj innan jag tog tåget till Borås. Där upptäckte jag att jag var alldeles för tidig, så jag skrev till Johanna och det visade sig att hon var i Borås. Så jag umgicks med henne, Sara och deras föräldrar några timmar, precis som för typ 13 år sedan då jag nästan bodde hos dem i perioder. Riktigt trevligt och tack att jag fick umgås med er :) 
 
Sedan var det dags att gå till Boråshallen. Fick vänta någon timme innan det var dags för elitgalan. Naseer körde andra matchen. Jag fick träffa honom lite snabbt innan jag var tvungen att springa till tåget (trodde jag). I denna veva dör också min telefon och laddaren hade jag glömt i Halmstad (för att jag velade om vilken väska jag skulle ha och missade att flytta över den). Väl på stationen ser jag inte på tavlan det tåget jag hade tänk ta, så jag frågar kvinnan på Pressbyrån om hjälp. Det visar sig att det tåget inte går på lördagar, så appen hade visat fel. Tessie skulle hämta upp mig i Varberg, och jag kunde inte hennes nummer, så jag visste inte vad jag skulle göra. Tillslut köpte jag en biljett till Halmstad via Göteborg. 
 
Jag tänkte att jag kunde få låna Naseers telefon och kontakta Tessie, så jag springer tillbaka till hallen. Men där hittar jag honom inte. Så jag springer tillbaka till stationen och kliver på tåget. Tack och lov fick jag låna tågvärdinnans telefon och ringa mamma som i sin tur ringde Tessie så hon fick veta att jag inte skulle komma till Varberg. 
 
Tågresan gick bra, men väl framme i Halmstad visade sig vädret från sin bästa sida. Det haglade och regnade, jag var helt genomblöt när jag kom hem. Det var min händelserika lördag. Även om den inte slutade som jag hade tänkt så är jag glad att jag åkte! :D 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0