Västra stranden

Bild på huset från innergården
 
I lördags tog jag och Jennifer en lång promenad till Västra stranden. Perfekt väder (om än lite kallt), solen sken, havet, bästa sällskapet och kameran. Vad mer kan man önska sig?! 
 
Jag trodde jag hade börjat bli frisk, men tjii fick jag. Nu har jag åkt på bihåleinflammation. Mysigt värre (not)! Hoppas dock att det går över snart så att jag kan få börja träna ordentligt igen :D
Skulle ta bild på krokusen, men det blev lite fail. Den är cool ändå! 

Earth hour 2017

 Tidigare år har jag alltid varit väldigt dålig på att uppmärksamma Earth hour. Men idag så kände jag bara att nej, i år ska jag faktiskt släcka alla elektriska ljus, datorer mm (inte telefonen dock) och bara njuta av levande ljus i en timme! Riktigt romantiskt, det kommer nog hända fler gånger! Dessutom passade jag på att måla tånaglarna hahah! :) 
 

Studentkafé på LH

Efter lunch drog vi till Lilla Hjärtat för studentkafé och våfflor. Riktigt kul med omväxlande studiemiljö tycker jag! :) Satt kvar där till efter stängning och bara snackade. Sen hamnade jag hemma hos min kompis och tittade på bilder. En riktigt bra dag om man frågar mig :) 
Kommandoskrivning, ett evighetsgöra...! 
Kikare gjord av toapapper, vi blev lite kära i den ;) 

Sjukstuga

Så var denna tentaperiod över. Sju prov på femton dagar. Det låter kanske inte så galet, men tro mig, det är mer än galet! Måste vara att jag äntligen kunde slappna av som gjorde att jag blev sjuk. Och såhär förkyld kan jag inte påstå att jag har varit på länge... Feber och snuva, ingenting jag uppskattar. Förhoppningsvis går det över snart! 
 
Hoppas du hade en bättre helg! 

Idag skiner solen!

Spontan tur ut med Tessie idag. Bla så gick vi en lång promenad i solen på Galgberget och sen hade vi inomhuspicknick! :)Härlig uppladdning inför den kommande veckan som är en galen tentavecka... 
Frukost på Max!
Foto: Tessie

Lägenheten

Just nu är det mest plugg, plugg, plugg träning och sömn som gäller, men slänger in dessa bilder från lägenheten! :) 
 

Snap: Februari

Här kommer bilder från februari genom snap. Har varit lite dålig på att vardagsfota i februari, men jag ska försöka skärpa mig nu i mars! Hoppas också på lite vår snart så att jag kan få fota vårbilder! :) 

RSS 2.0