Sigtuna

Förra helgen blev det en spontan roadtrip till Sigtuna. Vi promenerade i solen, snackade och gick på isen!
En trevlig dag med trevligt sällskap! :)

Han fyller ett!

 
Grattis på ettårsdagen önskar favorittanten!

After workout snacks

Ingefärste, lite nötter och blodgrapefrukt 
Idag gjorde jag veckans första träningspass. Testade Bodypump för första gången. Det var kul och jobbigt, känner mig redan helt död hahah.
När träningen är såpass sent tycker jag inte om att äta så mycket efteråt. Då blir det oftast te och nötter, gärna med någon frukt också. Jag anser inte att det behövs så mycket mer om jag äter bra tidigare på dagen! 
 
Imorgon är det dags för veckans andra träningspass då jag ska träna med min PT TorTyget! 
 
Hoppas du har haft en bra dag ♥

Spontantripp hem

I onsdags bestämde jag mig för att åka hem över helgen. Det har varit en intensiv, rolig och spännande helg! ;)
Tack till alla som har gjort den riktigt bra. Här kommer några bilder från helgen, bilderna från Sigtuna kommer om några dagar :) 

Halmstad Throwdown 2017

För er som inte vet vad det är så är det en årlig crossfittävling här i Halmstad som samlar atleter från hela Sverige. Riktigt spännande att vara åskådare, de flesta är verkligen sjukt duktiga och starka. Rekommenderas om ni någon gång har vägarna förbi Halmstad ;) 
 

Happy Valentines day ♥

 

Kvällssvammel

Tanken var att blogga bilder från gårdagens Halmstad Throwdown, men jag hann inte klart bilderna ikväll. Istället blev det en gammal bild som demonstrerar hur största delen av min dag har sett ut.
Raggisar är bäst ♥ Dessa fina har jag fått av min moster, och de är flitigt använda! 
 
Nu är det dags att sova! God natt :) 
 

RIP ♥

RIP Ali, Jawad och Ismat
 
I somras lärde jag känna mellan 20-30 av de finaste människorna jag någonsin har träffat. De gjorde min sommar till den bästa. Jag spenderade mer tid med dem än vad jag spenderade med min familj eller mina vänner. Jag firade min födelsedag och midsommar med dem. Jag såg fram emot att träffa dem varje dag.
 
De lärde mig massa saker! De lärde mig att älska att dricka te. De lärde mig att våga vara mig själv. De lärde mig att stå fast vid mina åsikter. De lärde mig om deras kultur. De försökte lära mig deras språk. De lärde mig att se världen på ett annat sätt än jag varit van vid. 
 
Nu sitter jag här, med ett tänt ljus för de tre ensamkommande killarna från Afghanistan som inte såg någon annan utväg än att ta sina egna liv. Jag sitter här och är tacksam att det inte är någon av "mina" killar som har lämnat denna jord. Men samtidigt så är jag så ledsen att det behövde bli så här. 
 
Att någon som lämnade ett helvete, gjorde en lång och farlig resa för att få ett lugnt och tryggt liv, kom till ett nytt helvete här i Sverige. I Sverige, landet som anser sig vara så välkomnande och öppet för alla människor. Öppet för alla utom de som kommit de senaste åren. De kom till det "nya" Sverige, det nya Sverige där de inte är välkomna längre om man ska tro politikerna. Vad har hänt med mitt land som jag brukade vara så stolt över? 
 
Jag hoppas på ändring, helst igår!
Låt dem stanna, se deras potential att föra Sverige framåt, att tillföra vårt land något positivt! Det är inga soffpotatisar vi fått, nej det är företagsamma människor! Människor som drömmer om att bli piloter, ingenjörer, arkitekter, sjuksköterskor, svetsare, tandläkare, fotbollsproffs och boxningsproffs för att nämna några.
 
Min uppmaning är att våga lära känna människor från andra kulturer.
Det är väldigt spännande och berikande!
Det bästa jag har gjort 

Vardagssnack en onsdag

Bild på gårdagens kvällsmat!
 
Idag har jag utmanat mig själv och testat på inte bara en men faktiskt två nya saker. Först gick jag och J på bodycombat och sedan stannade vi kvar på yoga. Det kommer kännas imorgon vill jag lova ;) 
Halva veckan är gjord! Väldigt skönt.
Och i helgen händer det massa spännande saker, ska bli så kul :) 
 
Hoppas du har haft en riktigt bra dag du med ♥

Söndagspromenad

Bestämde mig för att ta en promenad imorse, tänkte försöka fortsätta på den positiva trenden jag startade förra helgen haha! Denna promenad var en blandning av foto och powerwalk, med stor majoritet av det senare. 
Idag lyckades jag bocka av alla måsten för dagen redan innan kl 16, effektiv dag med andra ord! :) 
Orsaken till varför jag tog med mig Bertil ut idag!
Tycker det är ett såå coolt ställe 
Enda som fattas är en modell, någon frivillig?! ;) 

Lördagsmys ♥

 
Äkta lördagsmys är att ha en städad lägenhet, ren diskbänk och få sitta framför datorn och pyssla med bilder! :)
Idag gjorde jag dessutom popcorn för första gången utan micro, and I nailed it ;)

Gårdagens ovveinvigning

När man ser denna bild kan man inte tro att det faktiskt var iskallt ute
 
I onsdags var det dags för INFOs ovveinvigning, en ceremoni där ettorna får sina ovvar. Dock måste de genomgå en hel del saker innan de får sina ovvar, och när de sen har fått den på sig så blir de nedkletade med allt äckligt du kan tänka dig. Här kommer lite bilder som visar en liten del av hur det går till. 

Snap: Januari

Nytt för i år är en ny kategori som heter: Månaden genom Snapchat. 
Här kommer jag att lägga upp några snaps som sammanfattar månaden! :)

RSS 2.0