En fredag på Galgberget

I fredags var det ett strålande väder, så efter morgonens labb och träning drog jag o T ut på en härlig fotopromenad i solen :) 
Foto: Therese

Lite från lägenheten

Jag har ju bott här i över ett år nu. Jag föreställde mig att det skulle bli annorlunda, att jag skulle fixa allting på en gång. Men om jag ska vara ärlig så är jag långt ifrån färdig med lägenheten. Bilder ska beställas och upp på väggarna. Gardiner ska hängas upp. Tavlorna som står på golvet ska också upp. Så ja, jag har en del att göra. Första steget blir nog att skaffa en borrmaskin ;) 
 
Här är iaf några detaljbilder på hur det ser ut! 

Roadtrip med systrarna

En fantastisk dag i juli tog jag och systrarna röda faran och tog oss en liten roadtrip! Vi fotade både Anne och mig. Sedan råkade det bli att vi åkte till två kyrkor också! En supermysig dag med andra ord! 

Lilla M ♥♥

Tagna i juli 2016

Magiska Tylösand

Jag har några platser som jag tycker lite extra om att vara på. Vesterålen i Nord Norge och Långsjöby är två av dem. Det tredje är Tylösand en kväll med magisk solnedgång. Få platser kan slå Tylösand då. Dessa bilder togs en helt fantastisk kväll när jag drog med mig T ut och vi verkligen njöt av den underbara sensommarkvällen! Fler sånna tack! 

Välkommen oktober!

 
För varje år som går blir jag mer och mer förälskad i hösten. Jag fullkomligt älskar alla färger som blir. Jag älskar att vädret fortfarande är vackert men att det inte är lika varmt ute (jag är en isbjörn jag vet). Jag älskar den friska, lite krispiga luften.
Hösten har blivit min favoritårstid! 
 
För mig är dessutom hösten förknippat med att få börja på nytt igen. Att börja skolan. Komma in i bra rutiner. Träna. Njuta av livet! 

RSS 2.0