A ♥ J - porträtt

Vackraste paret som gifte sig den 16 augusti! En ära att få vara deras fotograf ♥
Håller tummarna för fler bröllop nästa sommar :)

Bästa sången på länge!

Det finns många saker som inspirerar mig, som underbara solnedgångar, cool arkitektur, vackra ansikten, fina landskap, ja listan kan göras lång. Det finns även många personer som inspirerar mig. Det är dem som har en dröm och följer den. Som kämpar hårt för att nå dit! 
En av dessa personer är min gamla klasskompis Natalia. Hon är en fantastisk sångerska! Hennes senaste sång är en av mina favoriter (kan inte ens räkna hur många gånger jag hört den ikväll ;) )! 
Fortsätt med det du gör, du är totalt grym! :) 
 
  
 

Ett soligt Halmstad

Tog med mig kameran på promenad för någon vecka sedan. Här har ni lite fler bilder från staden :) Jag tycker om detta ställe! 

FMTS 10 år

Igår hade Försvarsmaktens Tekniska skola här i Halmstad öppet hus för att fira 10 års jubileum! Superkul att allmänheten får komma dit och titta på allting. Vi fick bla se markstrid, båtar, pansarvagnar, flyguppvisning och lyssna på fältartister. En riktigt bra dag! 

Citat #1

 

J ♥ S

Den 23 augusti var det så dags för J och S att säga ja till varandra. Detta skedde i närheten av Mariestad/Skara. En otroligt fin dag som för min del började tillsammans med bruden och tärnorna i en fin lägenhet där de fixade sig! Festen innehöll film bla om brudgummens annorlunda svensexxa, överraskningssång av brudgummen (aldrig skrattat så mycket i mitt liv tror jag) och massa andra skojsigheter. Hela helgen fick vi bo hemma hos VoT, tack så jättemycket! Och tack till mina rumskamrater som gjorde helgen helt oförglömlig! ♥

En vecka...

...har jag nu bott i lägenheten! 
 
Här ovan (och under) ser ni mitt favorithörn. Jag tycker att inredningen just här är cool, annorlunda och passar mig perfekt! Det är dessutom det enda som jag är helt klar med, allt annat ändras hela tiden. Men så småningom ska det nog bli precis som jag vill ha det. Då kommer det mer bilder! 
Ni får även en bonusbild på en av mina tavlor (är inte alls klar med väggarna). De första personerna som kan svara på vad det föreställer och kommenterar här i bloggen får en trevlig överraskning på posten! :) 
Lycka till! ;)

Resten av bilderna

Hår, smink och styling: Jag
Modell: A

Halmstad!

Jag ber om ursäkt för tystnaden här på bloggen. Det finns en orsak, jag har nämligen flyttat till Halmstad. För en vecka sedan satte jag mig på tåget och åkte hit. Jag hade aldrig varit i Halmstad tidigare. Men efter en vecka kan jag säga att det verkar vara en mysig stad (första gången jag bor i en stad!). Igår tog jag med mig Sixten ut för första gången. Här har ni några fler bilder. Det kommer även bilder på lägenheten så snart jag känner att den är tillräckligt klar för att visas upp ;) 
 
Om ni vill hitta huset jag bor i, leta då efter detta konstverk...! 

RSS 2.0