SPOF 1

Åkte hem första helgen i november. Hängde med familj och vänner, gick på handboll och så var det SPOF! :) 
 

Bästa sättet att börja helgen på!

Började helgen på bästa sätt! Fick tillbaka resultatet på andra första tentan, jag är nöjd! Sedan träningspass och sist middag på O'Learys med roligaste sällskapet! Om inte träningen gav mig träningsvärk så fick jag det definitivt av allt skratt! :) 
Vintern smyger sig sakta men säkert hit också...! 

Härlig novemberdag

I lördags (och igår) fick vi besök av den sällsynta solen. Helt underbart att få se den igen efter så många dagar av regn och grå himel. Jag älskar grått, men ibland kan det bli lite för mycket ;) 
Tog en härlig promenad längst Nissan och njöt av solen men också av att fota. Det blir så sällan jag gör det numera, så blir extra glad när jag får chansen!! :) 
Har sagt det förut men säger det igen, jag trivs i denna fina stad!!! :) 

Lite mer från lägenheten

Idag har jag städat, skurat, spikat och fixat.
Nöjd tjej som nu sitter i soffan! 
Är fortfarande inte färdig med lägenheten, och ärligt så tror jag inte att jag kommer bli det på väldigt länge. Om jag bestämmer mig för att bo kvar i den efter sommaren så kommer jag måla om den. Just nu är väggarna gräddvita fulla med spikhål och kritvitt spackel. Inte det snyggaste kanske ;) 
 
Här kommer iaf två bilder som visar de senaste ändringarna
(fotade med mobilen, därav dålig kvalitet)
Dessa hjärtan är gjorda av papper. Jag tycker de passar väldigt bra på den väggen! 
Här länge funderat vad jag ska göra med denna vägg. Än så länge är jag nöjd med hur den blev. Den är väldigt mig! Fick den fina, fina tavlan av lillasyster i inflyttningspresent, hon har målat den själv!
 

Syster

Foto: Z

Östra stranden


Hej november!

Första november idag. Tänk vad tiden går fort, den bara rusar förbi. Ibland blir jag lite rädd över hur snabbt livet bara rusar förbi. Viktigt att stanna upp och njuta av här och nu! Det gjorde jag idag. Tog cykeln och kameran med mig bort till Östra stranden. Vilken otrolig terapi för själen att få känna doften av havet och höra vågorna. Underbart ♥
Välbehövligt efter intensiva veckor med tentaplugg och de första tentorna!
Plugglivet är på riktigt! ;) 

RSS 2.0