A ♥ J

Den 16 augusti gifte sig A och J. Det var en dag med strålande solsken, ett vackert par och många glada gäster! 

Bröllopshelg

Så var det dags igen, för ännu en härlig bröllopshelg, denna gång utanför Mariestad. Kom dit på fredagen, hjälpte till med dukning mm. Spenderade kvällen med härliga människor. På lördagen var det bla grillning. 
Söndagen var det att kliva upp tidigt, åka till förberedelserna, komma försent till vigseln (med bruden), en vacker ceremoni och sedan århundradets roligaste fest! Tack till nya och gamla vänner som gjorde denna helg så otrolig :) 

Släkten och en kvarn


Två icket sammanhängande bilder

Ostbricka på födelsedagen
 
Sitter med bilder från gårdagens bröllop! Ett otroligt fint par, och jag är såå nöjd med bilderna! Det är sjukt kul att fota bröllop, att få uppleva lite av magin, och att få fånga den på bild. Jag älskar verkligen att fota och är så tacksam för att jag har fått utveckla mig denna sommar! 
 
Jag ser fram emot hösten och allt den kommer att ta med sig! 

E ♥ V

12 juli 2015
En dag fylld av glädje, tårar, skratt, kärlek och solsken! 
Dagen började i en lägenhet med utsikt över vattnet och fjällen. Porträtten togs nere vid vattnet och uppe vid Ingemar Stenmarksbacken (det ni!). Sedan sa E och V ja till varandra i Tärnaby kyrka, som enligt mig är en av Sveriges vackraste belägna kyrkor. Festen fortsatte i församlingshemmet, och när vi lämnade festen var det fortfarande ljust! En helt oförglömlig dag!
Tack så mycket att jag fick dela den med er ♥

Bättre sent än aldrig

Jag vet att det är två månader sedan, men det gör inget. Bättre sent än aldrig! Här kommer en mix från avslutningarna! Grattis alla studenter och grundenter och lycka till i framtiden :) 

Ser fram emot söndag :)

 
Har sagt det förut, men säger det igen. Det är så otroligt kul att fota par! :) 
Detta fina par gifter sig på söndag, och jag har fått äran att närvara på deras stora dag! 

Svensk sommar

 

Kunde inte hålla mig!

Hår, smink och styling: Jag
Modell: A

Igår alltså!

 
Tog några av mina bästa bilder igår. Fixade smink och hår på syrran, matchade ihop en outfit och drog ut henne i kvällsljuset. Alltså helt underbara bilder ♥
Dont worry, de kommer, snart... ;) 

RSS 2.0