Fjärde dagen!

Efter kyrkan promenerade vi först till ett hus som Mozart har bott i, sedan vidare till den fina kyrkan ni ser på bilden under. Runt området fanns det en mur man kunde gå på, och därifrån hade man en fantastisk utsikt över Prag. Spenderade halva dagen där! Efter ett kort stop på hotellet gick vi in mot centrum igen. Satt vid Vltava och bara njöt av att vara utomlands. Gick vidare till Karlsbron (ännu en gång) och denna gång fick vi lyssna till fyra cellokillar som var grymma! Sist förbi torget och sedan hem igen. Härlig dag! :)
 

När ingenting blir som man tänkt men ändå blir helt perfekt!

Först av allt vill jag tacka familjen S för att vi fick komma och ha världens härligaste dag hos er. Sedan tack till alla som var med och gjorde dagen så underbar!!
Ni vet vilka ni är :D
 

 
The face of pure happiness 

Hipp hurra!!

Idag fyllet världens bästigaste tjej år!
Grattis my loooove ♥
Bild tagen i Prag 

Nu är vi inne på dag tre!

Började dagen med att gå tillbaka till denna byggnad som vi liksom av slumpen hittade kvällen innan när två tjejer frågade oss om vägbeskrivning ;) Vi gick vidare till den berömda Václavplatsen. Vid gamla torget fick vi se klockan med de 12 apostlarna. Vi hängde runt där och käkade glass. En varm (bokstavligt talat, solen gassade hela dagen) med världens bästa tjej som sällskap ♥ 
 

Ett litet paradis

Alltså det finns så mycket vackert här på Eke. Det finns så mycket vackert överallt, bara man tittar efter det! Det är skrämmande hur enkelt det är att bli hemmablind, eller bara blind för vår otroligt vackra natur som vi ska vara väldigt stolta över! 

Promenad i kvällsolen

 
Tog en promenad med denna underara tjej för någon dag sedan! :) 

En vacker kvinna x3


Prag dag två!

Vi bestämde oss för att gå ut från hotellet och bara gå "vilse" (vi hade karta med oss om det skulle knipa). Så denna dag såg vi en synagoga, gick utmed vattnet, råkade gå över en bro och hamna i en vacker park. Spenderade några timmar i den! 
På kvällen gick vi till två andra parker och bara njöt av livet ♥
Foto: M 
 

Magi ♥♥♥

 
Behöver jag ens skriva något?! 

Lördagsutflykt :)

 
Var på uflykt i lördags! Underbart med vänner och naturen ♥

Gårdagens!

 
Fotade lite med bästa S igår! Underbar tjej ♥
Älskar mitt 85mm objektiv :) 

Prag dag ett del två

Här kommer lite fler bilder från första dagen i Prag :)

N

 

Första dagen i Prag

Del 1
 
Sent på kvällen den 1 juli bestämde vi oss för at boka resan. Det var en tisdag. Redan kl 8 nästa morgon var vi på väg till Arlanda. Efter att ha checkat in på hotellet drog vi ut på stan och gick runt! Här kommer första delen från första dagen då vi bla gick över Karlsbron för första gången och upp till slottet. En helt underbar dag :) 
Foto: M
Bubble tea ♥

Prag och fotboll :)

Fin bild Madde tog på mig i Prag :) 
Vid en söt fontän i världens största slottskomplex! 
 
Nu är det finalen som gäller!! 

En bild och text utan samband!

 
Jag har sagt det tidigare, men säger det igen! 
Om någon vill bli fotad, helt gratis, och få alla bilder så är det bara att säga till :) 

Sista av Storuman

Foto: N
 
Här är de sista bilderna från min och syrrans resa till Storuman och moster. Vi hade några riktigt härliga dagar! Och tog många fina porträttbilder ;) 

Moster x3


A ♥ C

 
Ett av de finaste par jag vet gifte sig förra söndagen! Ni har precis sett bilderna från vigseln :) 

Mörby slottsruin :)

Samma dag som vi var och träffade kattungarna (förra inlägget) åkte vi också till Mörby slottsruin. Denna gång var det öppet, så vi gick in och kollade. Fett coolt ställe!
 
Jag vill också passa på att be om ursäkt för en tom blogg de senaste dagarna. Jag kom precis hem efter sex härliga dagar i utlandet!! Mer bilder från resan kommer så småningom :D 
 

Lite mer kattungar

Foto: N
 
Alltså dom är så söta att man smälter ♥

RSS 2.0