Dom första 6 månaderna

Steg på tåget till Narvik och livets mest spännande resa hade påbörjats! Men innan jag drog var det volleyboll-cup här på Eke! :)
 
Massa jobb, fixade en hjärtmiddag för ungdomarna, all snö smälte bort samtidigt som J lämnade mig för en vecka. Drog till Harstad för en dag med bad och pizza ♥ Annars busade jag mest med grannarna :)
 
Snön kom tillbaka. Vi fick finbesök av världens bästa Jen och världens bästa Myrslok ;)
Daniel o Silva kom och höll några föredrag. Jag åkte hem en helg som spenderades med mina vänner. Direkt efter det åkte vi på konferens. Väl i Norge igen blev det en tur till Lofoten. Vi grillade i solen med ungdomarna :)
 
Årets ditills varmaste månad anlände. Vi seglade, drog till Harstad, firade såklart 17 mai, köpte solglasögon och solade i mängder. Ja en helt underbar månad. Självklart jobbade vi också, men eftersom midnattssolen hälsade på så var det svårt att komma i säng på kvällarna ;)
 
Värmen fortsatte! Vi besteg Strandheia, hade sista tjejkvällen, packade i bilen, var allmänt ledsna över att behöva lämna nord. Hemma var det fest, brorsan tog grundenten! Dagen efter min födelsedag satt jag på tåget till Norge igen med destination Haugalandet.
 
Fortsättning följer... ;)
(om detta inte var tillräckligt så klicka gärna in i arkivet!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0