Dom andra 6 månaderna :)

Jag drog till norrland och moster för att fota en massa :) Utflykt till Vaxholm blev det innan det bar av med M och 100 andra svenskar för AYC i Serbien, varmt var det där! Annars fotade jag lite på hemmaplan också eftersom Sixten (Canon EOS 7D) kom till familjen!
 
Väl hemma från Serbien var det bara att packa om för två veckor i Skövde, med avbrott för en kort tur med familjen till Skene. Fotade lite djur hemma hos systers kompis. Fotade bästa E. Var på grillning med underbara vänner.
 
Såg Ostindiefararen Götheborg i Norrtälje. Annars jobbade jag på. Men fick även tid att dra ut och fota lite. Åkte till en ruin i Edsbro med systrarna. Fotade även vid en höbal i kvällsljus. En härlig månad som bara sprang iväg :)
 
Gick en del av Roslagsleden med sis och pappa. Fotade även sys dagen innan hennes födelsedag. Annars var det jobb, jobb och åter jobb hela oktober!
 
Drog till moster en helg för lite relaxing och lite annat. Fotade härliga bilder vid lokstallarna, för andra gången, men denna gång med snö. Fotade sis i Rimbo, fotade J vid ladugården här på Eke samt hängde på volleybollhelg.
 
Jobbade som vanligt, hahah! Var på 3 Luciafiranden och bara mös varje gång :) Fotade Biffen på hans skola. Tog crazy syskonbilder. Sist men inte minst avslutades året i Norge med ett stort gäng härliga människor.
 
Tack till er alla som gjort 2013 så fantastiskt ♥
Ser såå fram emot att se vad 2014 har att erbjuda ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0