Brorsan och en cykel!

 

Syster H!

 
Denna kvinna är så sjukt vacker och elegant, och blir såå fin på bild :D
Någon annan som tycker att bilderna påminner lite om filmen 'In love and war'?
 
Vilken är din favorit?

Blue

 

1 år

Idag är det exakt ett år sedan jag klev på tåget i Uppsala. Tåget som skulle ta mig heela vägen till Narvik, 139 mil rakt norrut. Jag skulle påbörja mitt livs resa och jobba i Vesterålen, himmelriket på jorden ♥
Bild från tåget
 
Jag var aldrig nervös för att åka. Jag var kolugn. Resan gick bra, förrutom natten. Damen jag delade hytt med tände lampan mitt i natten, och släckte den aldrig. Sedan snarkade hon på i tre timmar. Jag kunde inte sova. När hon väl släckte var det nästan morgon. Hon lämnade mig och jag tog plats vid fönstret. Där stannade jag resten av resan.
Lämande lapporten bakom mig 
 
Jag saknar Vesterålen och alla människor. Det går inte en dag utan att jag tänker på dom. Jag ser fram emot att kunna åka dit igen! ♥
 
Ps, för er som undrar så är det 1551 km från Eke till Sortland :D

Svartvitt eller färg?

Jag kan inte bestämma mig om bilden är bäst i svartvitt eller färg.

Vad tycker du? :)

Sneak peak ;)

 
En liten bild från söndagens fotografering :)

Lite lördagsnatur

 
I lördags var det väldigt fint väder :D
Solsken och snöfall, mysigt!

Från mig...

till just DIG ♥

Igår och idag!

Igår spenderades heela kvällen med dom bästa av bästa ♥
Min glassbomb/glasstårta som var mycket godare än den ser ut ;)
 
Idag fick jag äran att fota en av dom! Såå kul, och jag är såå nöjd med bilderna :D
Grattis H som nu är färdig sjuksköterska!!!! ♥

Sova, äta, jobba

Ja så ser mitt liv ut just nu, därför är bloggningen kass. Jag har lixom inte tid att göra något annat än att jobba, sova och äta. Men jag klagar inte, snarare tvärt om, jag älskar det! Men nu ser jag sjukt mycket fram emot helgen då jag kan hänga med vänner och förhoppningsvis få tid till att fota vår underbara natur! :)
Ha en underbar helg ♥

Snyggsyster :)


Alla mina idéer :)

Fick denna bok av Jen i 20 årspresent, och blev jätteglad för nu skulle jag få läsa precis vad män visste om kvinnor. Här är en del av texten...
Totalt blanka sidor. Såå besviken jag blev!!
Men nu har boken fått ett väldigt speciellt uppdrag - nämligen idébok för alla mina fotoidéer :)
Här är ett pyttepyttelitet smakprov på mina idéer!
Ser såå fram emot våren :)

Dom andra 6 månaderna :)

Jag drog till norrland och moster för att fota en massa :) Utflykt till Vaxholm blev det innan det bar av med M och 100 andra svenskar för AYC i Serbien, varmt var det där! Annars fotade jag lite på hemmaplan också eftersom Sixten (Canon EOS 7D) kom till familjen!
 
Väl hemma från Serbien var det bara att packa om för två veckor i Skövde, med avbrott för en kort tur med familjen till Skene. Fotade lite djur hemma hos systers kompis. Fotade bästa E. Var på grillning med underbara vänner.
 
Såg Ostindiefararen Götheborg i Norrtälje. Annars jobbade jag på. Men fick även tid att dra ut och fota lite. Åkte till en ruin i Edsbro med systrarna. Fotade även vid en höbal i kvällsljus. En härlig månad som bara sprang iväg :)
 
Gick en del av Roslagsleden med sis och pappa. Fotade även sys dagen innan hennes födelsedag. Annars var det jobb, jobb och åter jobb hela oktober!
 
Drog till moster en helg för lite relaxing och lite annat. Fotade härliga bilder vid lokstallarna, för andra gången, men denna gång med snö. Fotade sis i Rimbo, fotade J vid ladugården här på Eke samt hängde på volleybollhelg.
 
Jobbade som vanligt, hahah! Var på 3 Luciafiranden och bara mös varje gång :) Fotade Biffen på hans skola. Tog crazy syskonbilder. Sist men inte minst avslutades året i Norge med ett stort gäng härliga människor.
 
Tack till er alla som gjort 2013 så fantastiskt ♥
Ser såå fram emot att se vad 2014 har att erbjuda ;)

Lärarna alltså! :)

 
Dom är ju helt totalt underbara ♥
 

E ♥ L

 
Har du någon favorit??
Skulle bli jätteglad om du ville berätta det för mig! :)

Det sista från ASi Scandinavia :)

Janet Page, en av talarna :)

Yesterday :)


Lite färg

 

Dom första 6 månaderna

Steg på tåget till Narvik och livets mest spännande resa hade påbörjats! Men innan jag drog var det volleyboll-cup här på Eke! :)
 
Massa jobb, fixade en hjärtmiddag för ungdomarna, all snö smälte bort samtidigt som J lämnade mig för en vecka. Drog till Harstad för en dag med bad och pizza ♥ Annars busade jag mest med grannarna :)
 
Snön kom tillbaka. Vi fick finbesök av världens bästa Jen och världens bästa Myrslok ;)
Daniel o Silva kom och höll några föredrag. Jag åkte hem en helg som spenderades med mina vänner. Direkt efter det åkte vi på konferens. Väl i Norge igen blev det en tur till Lofoten. Vi grillade i solen med ungdomarna :)
 
Årets ditills varmaste månad anlände. Vi seglade, drog till Harstad, firade såklart 17 mai, köpte solglasögon och solade i mängder. Ja en helt underbar månad. Självklart jobbade vi också, men eftersom midnattssolen hälsade på så var det svårt att komma i säng på kvällarna ;)
 
Värmen fortsatte! Vi besteg Strandheia, hade sista tjejkvällen, packade i bilen, var allmänt ledsna över att behöva lämna nord. Hemma var det fest, brorsan tog grundenten! Dagen efter min födelsedag satt jag på tåget till Norge igen med destination Haugalandet.
 
Fortsättning följer... ;)
(om detta inte var tillräckligt så klicka gärna in i arkivet!)

Julafton :)

Mamma dukade fint :)
Foto: N
Massa julklappar, det mesta på flera år :p
 
Visste ni att vi en gång firat jul på en grovsopstation? ;)

Lite ASi Scandinavia

Kom till Norge och TVS en dag tidigare. Skrev alla namnskyltar. Tog sedan sovmorgon innan jobbet drog igång. Tre nattvakter = tre vakna nätter. Men jag hade sjukt kul och lärde känna massor av otroligt härliga människor genom det! Det finns massa galna stories från nattvakterna, men jag håller dom härifrån ;)
Saknar alla sköna människor och ser såå fram emot nästa ASi :D
 
Det kommer mer :)

RSS 2.0